Gyűrűbe zárt valóság
2016. július 09. írta: Jachimek Anett

Gyűrűbe zárt valóság

Biztosan mindenki elképzelt már magának egy miniatűr világot. Nos, a következő projekt lehetővé teszi, hogy ujjunk köré csavarjuk saját világunkat.

Vancouverből indult az a vállalkozás, mely olyan gyűrűket gyárt, melybe apró világokat zártak az alkotók. A Secret Woods kizárólag természetes anyagokat, fa alapanyagot használ a gyűrűk megformálásához és gyantát a kis tájképek létrehozásához. Minden darab kézzel készül, így nincs két egyforma gyűrű.

Az átlátszó gyanta lehetővé teszi, hogy a megformált világot kellően konzerválja. A gyűrűknek más és más hangulata van, így könnyen megtalálhatjuk a hozzánk legjobban illőt. Az ékszerek nevei is segítek a választásban, van Elvarázsolt erdő, Kék hullámok, Vízesés és Éjféli hóesés is.

Erdők, lagúnák, vízalatti világok és vízesések elevenednek meg általában a gyűrűk "ékköveiben". A gyanta fénytörő képességének köszönhetően minden szögből másként hatnak az apró világok. Ezt az ékszert garantáltan nem unjuk meg! Álom ez? Vagy valóság...?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ecolife.blog.hu/api/trackback/id/tr258876814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása