Fenntartható ruházat – de ezúttal férfiaknak!
2016. augusztus 01. írta: Jachimek Anett

Fenntartható ruházat – de ezúttal férfiaknak!

A Conscei egy olyan magyar márka, mely organikus anyagokból készít férfiingeket. Vagyis készítene, először az Indiegogon kell, hogy támogatókat szerezzenek. Segítsük együtt a srácoknak!

A fenntartható divattal már több ízben is foglalkoztunk, szerencsére napjainkban egyre több olyan ruházati cég bukkan fel, mely etikusan áll a ruhák előállításához és szállításához, valamint az alapanyagot is gondosan megválogatja. Ilyen lenne a Conscei is, mely egy hézagot kitöltve organikus férfiingek gyártását tervezi.

kepkivagas.JPG

Hogy miért nagy dolog ez? Egyrészt, mert a férfiak és a nekik szánt termékek választékban, mennyiségben és minőségben is le vannak  maradva a női divatárutól. Például organikus, nőknek szánt ruhát Magyarországon is sokkal könnyebb találni, mint fenntartható férfiruházatot. Másrészt, ha van is bio-, öko- ruhanemű, itthon leginkább pólókat forgalmaznak, az pedig nem mutat túl elegánsan egy céges meetingen, nem igaz?

Kiváló minőségű, organikus anyagból készült termékeket kínálunk elérhető áron, amit első körben a férfi ingekkel szeretnénk reprezentálni, hiszen itt eleve nincs akkora kínálat, mint a női vagy gyerek oldalon. Mindehhez szeretnénk az üzleti, elegáns megjelenést biztosítani. Pár hónapja azért alapítottuk ezt a céget, mert a mai napig kevés Fair Trade cég van a piacon amit az emberek alig ismernek.

Mint minden kezdő vállalkozáshoz, ehhez is szükség van némi tőkére, így a márka az Indiegogon próbál szerencsét. Az ingekről bővebb információ, az anyagokról, méretekről és színekről ITT található. Szintén ugyan itt lehet támogatni az ötletet.

Azért fordultunk az Indiegogo és a crowfunding felé, mert itt rengeteg emberhez eljut az üzenetünk.

Reméljük, sikerül megvalósítaniuk ezt a remek kezdeményezést!

2_1.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://ecolife.blog.hu/api/trackback/id/tr648928958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hosszutav 2016.08.05. 15:08:48

Igen, ezt az Indigogo kampányt oktatni kellene... annyi sebből vérzik.

Túl azon, hogy eszméletlenül gagyi a videó és a képek egy része is eléggé problémás, szörnyen rosszul állították össze a perkeket.

Suta az egész, és abból kiindulva, hogy már csak 22 nap van hátra a kampányból, és még csak 10 dollár van a számlájukon, az is látszik, hogy senki nem vette a fáradságot, hogy utánanézzen, miként is működnek ezek a kampányok.

Az ötlet értékességét persze nem ez a kampány határozza meg, de reméljük, hogy otthonosabban mozognak a gyártók a textiliparban, mint a közösségi finanszírozás kampányok területén.
süti beállítások módosítása