Ismerd meg a jövő zöld trendjeit a ZöldTérben műsorral!
2017. június 02. írta: Ecolife Magazin

Ismerd meg a jövő zöld trendjeit a ZöldTérben műsorral!

Március óta minden vasárnap új résszel jelentkezik a Viasat 6 televíziócsatornán a környezettudatos jövő gyakorlati lehetőségeivel foglalkozó magazinműsor, a ZöldTérben, amelynek az ECOLIFE kiemelt médiatámogatója.

A műsor szemléletformáló célzattal indult, a készítők célja, hogy valós tartalmat adjanak a mára divatkifejezésekké vált öko és bio szavaknak, valamint arra ösztönözzenek, hogy tudatosan keressük a hétköznapokban a környezetkímélő megoldásokat.

Az egyes adások hétről hétre változatos zöld trendeket mutatnak be nyílászáróktól kezdve, az intelligens otthonon át a szélkerékig, napkollektorig. A megújuló energiát hasznosító rendszerek mellett teret kapnak a kisebb háztartási gépek és berendezések, az újrahasznosítható csomagolóanyagok, az elektromos kerékpárok, a napelemes telefontöltők. A műsor mindennel foglalkozik, ami a fenntartható jövőt szolgálja.

 Miért érdemes nyomon követni a ZöldTérben-t?

  • mert egyedi, a megszokottól eltérő zöld műsor,
  • cégeknek kedvező megjelenési lehetőség termékbemutatás szempontjából,
  • integrált megjelenési lehetőség a törvényi kereteknek megfelelő termékmegjelenítéssel kreatív kivitelezésben,
  • a műsor és a cég célcsoportja azonos.

Az adásokat a Viasat 6 csatornán lehet megtekinteni minden vasárnap 8:35-kor, de utólag a ZöldTérben Youtube csatornáján is elérhetők.

A bejegyzés trackback címe:

https://ecolife.blog.hu/api/trackback/id/tr3412558511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása