Mitől lesz zöld egy márka? - GREEN BRANDS Akadémia III.
2019. június 04. írta: Ecolife Magazin

Mitől lesz zöld egy márka? - GREEN BRANDS Akadémia III.

Izgalmas, érdekes témák, kiváló előadók, meghökkentő gondolatok, érdeklődő közönség – így jellemezhetnénk a GREEN BRANDS Akadémia harmadik összejövetelét, amelyre június 5-én a Mozsár Bisztróban kerül sor.  Az Akadémia résztvevői  elméleti tudást és gyakorlati ismereteket is kapnak arról, miért üzlet a környezeti fenntarthatóság.

 

Mitől lesz zöld egy márka?


A címben feltett kérdésre hozzávetőleg tudjuk a választ: attól, hogy felelősen működik, odafigyelve a környezetre, mint egyik érintettjére. A probléma inkább az, hogy miképpen ad erről hírt a külvilágnak, a fogyasztóinak, a partnereinek? Hogyan emeli be a felelős működést a márkaértékei közé? Hogyan csinálják ezt azok, akik már tudják, hogy mit kell tenni? Hogyan kommunikálják a cégek, hogy ők felelősen működnek, anélkül, hogy ez a kommunikáció kérkedésnek tűnne, s visszatetszővé válna?

60818224_2259978970929104_408462071433265152_o.jpg


Ilyen és hasonló kérdésekre keresik a választ előadóink: Wiszkidenszky András, GREEN BRANDS regionális igazgatója, Buza Kriszta, a StyleCommunications brandügynökség vezetője, Lakatos Zsófia, a Magyar PR Szövetség elnöke, az Emerald Public Relations ügyvezetője, Kadlók Nelli, a Rossmann Magyarország PR menedzsere valamint Stahl Judit.

Program:

  • Wiszkidenszky András ( GREEN BRANDS) – Márkaérték és  márkaidentitás
  • Buza Kriszta (StyleCommunications) – A “szomszéd” kertje mindig zöldebb?  Nemzetközi és hazai zöld márkák 
  • Lakatos Zsófia (Magyar PR Szövetség, Emerald Public Relations) – Egy szín mind fölött 
  • Stahl Judit és Kadlók Nelli (ROSSMANN Magyarország) – Zöld márkaépítés  a gyakorlatban- hogyan csinálja a ROSSMANN

Helyszín: Mozsár Kávézó és Étterem (1065 Budapest, Nagymező utca. 21), 9:00 – 11:30 között 

Regisztráció: www.green-brands.hu/akademia

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ecolife.blog.hu/api/trackback/id/tr1614878084

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása