Természetgyógyászat: egységben önmagunkkal és Istennel
2019. december 01. írta: Ecolife Magazin

Természetgyógyászat: egységben önmagunkkal és Istennel

Ezoterikus és természetgyógyászati előadások * Művészeti programok * Ingyenes állapotfelmérés, tanácsadás * Biobüfé * Kiállítások * Vásár

Egységben önmagunkkal és Istennel - ez a mottója a Természetgyógyász Magazin idei ezoterikus karácsonyi fesztiváljának, amely december 1-én, vasárnap kerül megrendezésre Budapesten, a Villányi úti Konferenciaközpontban.

2019_tgy_jegyhu_hird.jpg

A 23 éve népszerű és nagyszabású rendezvény igazi fesztivál hangulatával és az ország legnagyobb ezoterikus karácsonyi vásárával nem csak az ünnepre való ráhangolódást segíti, hanem értékes szakmai és művészeti programkínálatával felsorakoztatja a hazai ezoterikus közélet és az alternatív gyógyászat legjelesebb képviselőit.

2019_facebook_ad_1080x607.jpg

Így a látogatók ismét találkozhatnak Müller Péter Kossuth-díjas íróval, aki ezúttal rendhagyó, interaktív előadást ígér, dr. Buda László pszichiáterrel, aki a Testüzenetektől a gyógyulásig c. előadásában személyes múltunk elfogadásának fontosságára hívja fel a figyelmet, vagy például dr. Gelléri Juliannával, az Új Medicina képviselőjével, aki a fogantatásunk meghatározó fontosságú körülményeiről tart lebilincselő előadást. A több mint harminc előadó között jelen lesz még dr. Boros G.László, a Kalifornia Egyetem professzora, dr. Domján László, az agykontroll hazai apostola és fia, András, Szendi Gábor, Csongrádi Kata, Delhusa Gjon és sokan mások.

Külön érdekessége az idei fesztiválnak a Baktay Ervin Asztrológiai Egyesület külön termes asztrológiai műsora, valamint a Szepes Mária Alapítvány különböző meditációs technikákat bemutató előadásai. Az aula pedig ezúttal is különleges zenei programmal várja az ezotéria szerelmeseit. És persze most is lesz ingyenes állapotfelmérés és tanácsadás is.

A bejegyzés trackback címe:

https://ecolife.blog.hu/api/trackback/id/tr5315332718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása