A közös élmények összekovácsolnak! - Nemzetközi Online Táncflashmob
2021. április 01. írta: Ecolife Magazin

A közös élmények összekovácsolnak! - Nemzetközi Online Táncflashmob

Videóklip premier a Föld napján (04. 22).

És manapság – ebben a pandémiás helyzetben főleg- úgy kellenek ezek az élmények, mint egy falat kenyér. Erre érzett rá a ReconnAction csapata, mikor megálmodták az első Nemzetközi Online Táncflashmobot. Nem mindennapi eseményről van szó egymásért, a Földért, a békés együttélésért.

tancflashmob.jpg

A ReconnAction egy társadalmi összefogás, egy olyan mozgalom, amely egy forradalmian új oldalról közelíti meg az emberi boldogság és a fenntartható világ fogalmát.
Önmagunk egészsége, a bolygó egészsége.
 
Ezeket és még ennél többet jelent az a Nemzetközi Online Tánc Flashmobon való részvétel, melynek kezdete a Boldogság világnapja, ami nemcsak a nevetésről, a jókedvről, hanem egymás kölcsönös tiszteletéről, megbecsüléséről szól.
 
Ezen a napon indult a Nemzetközi Online Tánc Flashmob is, melyre a jelentkezés folyamatos április 11-ig. A Flashmob táncmozdulatai Micheal Jackson ikonikus dalára a Heal the world-re készültek.
 
Végy részt a Flashmobon , légy a részese a jó építésének. Szerepelj. Mutasd meg magad. Adj a világnak magadból. Kapcsolódj, táncolj egy jó ügy érdekében! 
 
A kezdeményezés megálmodója Keresztes-Bolla Anita klímanagykövet, mentálhigiénés szakember, a Budapest Klub Global Executive Council tagja. A koreográfiát Varga Csenge Boglárkával, énekes-táncos színésszel, a Budapesti Operettszínház tagjával állították össze.
 
A csapat keresi azokat a Hétköznapi Hősöket, akik szeretnének egy igazán jót tenni a Földért és az emberiségért. Bárki lehet hétköznapi hős!

 
Szelektívezel? Tisztán tartod a környezeted? Adakozol? Figyelsz az idősekre? Fejleszted a személyiségedet? Esetleg a tudatosság útját járod? Már megtetted az első lépést, hogy egy jobb világot hozz létre a jövő gyermekeinek!
 
A flashmobbal ugyanakkor szeretnék felhívni a figyelmet arra is, ha mi nem adjuk fel, hanem teszünk a saját boldogságunkért, teszünk azért, hogy egy jobb világban éljünk, akkor azzal üzenünk, hogy igenis nekünk számít az emberiség és a bolygó sorsa és nem hagyjuk cserben sem egymást, sem a Földet.
 
Az összetartozás és a közösségi élményen keresztül gyógyítjuk lelkünket és a világot!
 
Nem kell mást tenned, mint lájkold a ReconnAction oldalát, jelentkezz az International Online Dance Flashmob zárt Facebook csoportjába és az International Online Dance Flashmob eseményre, s az ott feltöltött tutorial videók alapján elkészítsd saját videódat és küldd vissza a reconnaction2021@gmail.com e-mail címre vagy töltsd fel a zárt csoportba legkésőbb április 11-ig.
 
A beküldött videókból a ReconnAction csapata egy videót fog készíteni.
 
A videóklip premierje 2021.04.22., a Föld Napja. 

A bejegyzés trackback címe:

https://ecolife.blog.hu/api/trackback/id/tr7416487906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása