Kreatív elmék kerestetnek 10 000 eurórért
2015. január 22. írta: ECOLIFE

Kreatív elmék kerestetnek 10 000 eurórért

Az Electrolux Design Lab idén is versenyt hirdet a jövő nagy formatervezőinek. A vállalat duplázott, a 6 hónapos fizetett gyakornoki állás mellett 10 000 eurós összeg üti a legtehetségesebb fiatal tervező markát. 

67.jpg

2014 magyar büszkesége

A 2014-es megmérettetés a környezettudatos otthonok jegyében zajlott, az 1700 pályázó közül pedig Kovács Apor PETE nevű PET palack újrahasznosító ötletével egészen a párizsi hatos döntőig jutott. A leleményes eszköz az általunk előre megadott méretben, fazonban és színben nyomtatna ruhát üres, újrahasznosításra váró műanyag flakonokból, így a magyar tervező ötlete tovább erősítené a zöld divat irányába tett törekvéseket. 

15538655481_3658fa4787_o.jpg

 

electroluxdesignlab_kovacsapor_pete_design021.jpg

 Fókuszban a gyerekek

2015-ben a boldog, egészséges gyerekeké lesz a főszerep, így ezzel kapcsolatban várják majd a kreatív ötleteket. 

„Az Electrolux Design Lab a kreativitás és innováció ösztönzése mellett betekintés ad a háztartási készülékek jövőjébe. Egyúttal lehetőséget teremt arra, hogy világszerte fiatal és tehetséges tervezőkkel működjünk együtt, akik megváltoztathatják a világot. A 2015-ös pályázat során olyan új, innovatív ötleteket keresünk, amelyek javítják a gyermekes családok életét. Izgatottan várom, hogy milyen kreatív nevezések érkeznek!” - mondta  Lars Erikson formatervezésért felelős alelnök, a verseny zsűrijének elnöke. A pályázatokat 2015. március 4-től április 8-ig lehet elküldeni. 

kids_image_1_.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ecolife.blog.hu/api/trackback/id/tr217098085

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása