Egészség és környezeti hatások: szorosabb a kapcsolat, mint gondolnánk
2022. október 17. írta: Ecolife Magazin

Egészség és környezeti hatások: szorosabb a kapcsolat, mint gondolnánk

Budapestre érkezik Dr. Bruce Lipton, az epigenetika úttörője

Bruce H. Lipton, Ph.D. a nemzetközileg ismert és elismert őssejtbiológus, a Stanford Egyetem Orvostudományi Karának egykori kutatója, a Budapest Klub elnevezésű think tank aktív tagja, az epigenetika tudományának úttörője, valamint számos bestseller könyv szerzője Budapesten tart előadást 2022. október 29-én a MoM Sport rendezvényközpontban. 

 
Dr. Bruce Lipton előadásában több olyan forradalmian új tudományos eredményt tár fel és oszt meg a közönségével, amit a biológia terén ért el és amellyel jelentősen megújította az epigenetika tudományát. Lipton munkássága során feltárta a szoros összefüggést a környezeti hatások és a sejtműködés között, amivel lényegileg megcáfolta Darwin génközpontú elméletét és bebizonyította, hogy a sejtek egészséges vagy beteg működése döntően nem a génektől függ - ahogy korábban a tudomány gondolta -  hanem a sejtek és az ember környezetétől. Ennek jelentősége különösen fontos a mai válságoktól sújtott és stresszes világunkban, hiszen ha tudjuk, hogy a testi és ezzel együtt sok esetben a lelki egészségünk is döntően a környezeti hatásoktól függ és nem az öröklött tényezőktől, akkor hatékonyabb lépéseket tehetünk azok épsége érdekében.
blipton-min-765x1024.png
 

Lipton nem elvont ezoterikus eszközöket ad a kezünkbe ennek megértéséhez és gyakorlásához, hanem számos konkrét, tudományosan igazolt módszert, amellyel bizonyítottan erősíthetjük a fizikai, biológiai és mentális egészségünket a jelenlegi összetetten és halmozottan hátrányos pszichés kihívások között.
 
Úttörő megközelítéséből izgalmas felismerések tárulnak fel a kvantumfizika, a kvantumbiológia progresszív kutatóműhelyeinek a világából, amelyek nem csak a tudósok, hanem az egyszerű emberek számára is világos felismeréseket hozhatnak turbulens és sokszor követhetetlen sebességgel robogó korunk izgalmas, de sokszor félelmetes változásai közepette.

Előadásában nemcsak szorosan a biológia legújabb felfedezéseinek a világába kalauzolja el a hallgatóságát, hanem felhívja a figyelmet arra is, hogy környezeti hatásközpontú elmélete nem csak a saját testünk és sejtjeink egészsége szempontjából hordoz új és fontos elemeket, de a biológiai hasonlóság elve alapján az egészségesebb közösségi és társadalmi működés terén, az emberek közötti interakciókban is ki kell alakítanunk egy harmonikusabb és befogadóbb környezetet, különben közösségként sem tudunk egészségesebb struktúrákat kialakítani.

Ha kíváncsi arra, hogy biológia legújabb eredményei alapján mi az, amin sürgősen változtatnunk kell és mit tehetünk ha nem akarunk végletes károkkal szembenézni a jelenben és a következő évtizedekben, akkor Önnek szól Bruce Lipton izgalmas és minden bizonnyal számos új felismerést hozó budapesti előadása.

A bejegyzés trackback címe:

https://ecolife.blog.hu/api/trackback/id/tr2117956082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása