BDIH minősítéssel ünnepli születésnapját a Manna
2015. június 29. írta: .ecolife.

BDIH minősítéssel ünnepli születésnapját a Manna

A natúr kozmetikumokat gyártó és forgalmazó cég éppen ötödik születésnapján értesült róla, hogy elnyerte a legnagyobb európai minősítő szervezeteket tömörítő COSMOS német tagjának, a BDIH-nak a COSMOS Natural és COSMOS Organik minősítését 24 termékére. A Manna az első magyar cég, aki a BUAV és a Cruelty Free International által is elismert, garantáltan állatkísérlet-mentes kozmetikai márka.

 

A német BDIH, a legnagyobb európai minősítő szervezeteket tömörítő COSMOS  tagjaként a natúr kozmetikumok teljes átvilágítását végzi. 2015-ben a Manna paletta eddig negyedén végezte el a legszigorúbb minőségi vizsgálatot, aminek eredményeként Cosmos Natural és Cosmos Organic logót viselhet 24 Manna termék.

 

100ml_cedrus_balzsam_magyar.jpg

 

 

A BUAV (Brit Egyesülés az Élveboncolás Eltörlésére) és a Cruelty Free International (Erőszakmentesség Nemzetközi Szervezete) erőszakmentes vállalattá minősítette a Manna Natúr Kozmetikum Kft.-t, és a minősítéssel járó Leaping Bunny (Ugró Nyuszi) logót magyar cégek közül elsőként a Manna érdemelte ki azzal, hogy a cég piacra lépésétől kezdődően kizárólag állatkísérletektől mentes alapanyagok felhasználásával állítja elő prémium kategóriás kozmetikai termékeit.

„Az ötödik születésnap megünneplése egy olyan alkalom számomra, amiről 6-8 éve még nem is álmodtam. Rendkívül büszke vagyok az elért eredményre, és a közel 100 munkatársamra, akikkel több millió embernek tudunk közösen olyan testápolási alternatívát nyújtani, ami kíméli a testet, és a környezetet is.” – mondta Varga-Darabos Andrea, a Manna alapító-tulajdonosa.

A Manna jelenleg kilenc termékcsoportban kínál 100%-ban vegyszermentes natúr kozmetikumokat a vásárlóknak: szappanok, egzotikus vajak, testápoló habkrémek, fürdőgolyók, hígítatlan, 100%-ban tiszta illóolajok, virágvizek, szépségolajak, ajak- és halántékbalzsamok, környezetbarát és vegyszermentes háztartási kellékek. Az elmúlt öt év tapasztalata alapján a legnépszerűbb Manna termékek a kókuszolajból és a ghánai shea vajjal készített termékek közül kerülnek ki. A termékfejlesztés azonban folyamatos, az idei évben eddig bevezetett 3 szappan mellett a nyáron további új szappanokat kínál a Manna.

A bejegyzés trackback címe:

https://ecolife.blog.hu/api/trackback/id/tr347583248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása