2015 a természetesség éve lesz
2015. január 02. írta: ECOLIFE

2015 a természetesség éve lesz

Természetesre váltanál, de nincs ötleted, hogyan csinosítsd környezetedet - és persze magadat - anélkül, hogy lemondanál a stílusról és az egyediségről? Íme néhány tipp.

wood.jpg

Fenntartható és avantgárd

A WeWood karóráinak minden egyes részletét a természet inspirálta, ráadásul az előállítás során elsődleges cél volt a fenntarthatóság, hiszen a mesterséges és mérgező anyagoktól mentes darabok nyesedékfából készülnek. Mi több, a márka együttműködik az American Forests nevű szervezettel, így biztosak lehetünk benne, hogy minden egyes eladott óra után elültetnek egy fát. 

wewood.png

 

"A fény Te vagy"

Franta Ági lámpái jóval többek, mint egyszerű fényforrás; alkotásaival tisztaságot és harmóniát kíván közvetíteni. A 100% újrahasznosított kartonból készült stAAright lámpacsalád 2 méretben, s közel 60 színben kapható, melyek közül a menta lett a közönség egyértelmű kedvence. 

lamp_slide_6.jpg

frantaagi_1.jpg

 

A nagyok is zöldülnek

A H&M környezettudatos gondolkodása elérte a lakberendezési cikkei egy részét is. A H&M Home üzleteiben egy sor organikus alapanyagokból készült lakástextil várja az ökotudatos vásárlókat a párnahuzattól kezdve a kötényen át egészen az asztalterítőig. 

organic_cotton.jpg

Még több kreatív ötletért keresd az Ecolife magazint az újságárusoknál. 

A bejegyzés trackback címe:

https://ecolife.blog.hu/api/trackback/id/tr487032795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása