Vízhasználat ökotudatosan
2015. január 03. írta: ECOLIFE

Vízhasználat ökotudatosan

"(...) a problémákra nem a technológia fogja meghozni a gyógyírt, hanem az, ha az átlagemberek is elfogadják: nem szabad túlhasználni a föld erőforrásait." (Hankó Gergely)

water-pebble.png

Amikor az emberi tudatosság és a technológia találkozik... Íme egy igazán hasznos kis eszköz, ami segít abban, hogy otthonainkban is megvalósíthassuk a fenntartható vízhasználatot. A Water Pebble remek társ, hogy a vízpazarlás ne váljon mindennapi rossz szokásainkká. Az apró szerkezetet a lefolyó közelében kell elhelyezni, és miután beállítottuk, pontosan mennyi vízmennyiséget szánunk egy átlagos napi zuhanyra, a készülék először sárga, majd piros világítással jelzi, ha itt az ideje elzárni a csapot.

További okos, a fenntartható életmód kialakításához szükséges tippekről az Ecolife magazinban olvashatsz. Keresd az újságárusoknál!

A bejegyzés trackback címe:

https://ecolife.blog.hu/api/trackback/id/tr47037881

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása