Nagyon Google - Tarol az új budapesti iroda
2015. február 17. írta: ECOLIFE

Nagyon Google - Tarol az új budapesti iroda

A Google - oly kevesekkel együtt - rájött arra, ha dolgozói számára a minimálisnál kedvezőbb munkakörülményeket és -feltételeket biztosít, az bizony nagyban fokozhatja azok teljesítményét. Mert a boldog, elégedett, különböző módokon motivált munkavállalónál nincs jobb befektetés a világon. (Korábbi bejegyzésünkben már írtunk arról, hogy a munkahelyi stressz és a nem megfelelő körülmények évente átlagosan 1000 milliárd Ft kárt okoznak a magyar gazdaságnak).

guuuug.jpg

Pszichológiailag bizonyított tény, hogy a vidám színek javítják a hangulatot és a teljesítőképességet, az új budapesti iroda pedig - aminek dizájnos kialakításáról a Graphasel Design Stúdió gondoskodott - bővelkedik színekben és hangulatokban. A tervezés során minden városban egy, a helyre jellemző vezérmotívumot választanak, ami esetünkben a fővárosi termálfüldők miliője volt, így a helyiségek kialakításában sorra köszönnek vissza a medence, gőzfürdő vagy a vízilbda-aréna témák. A hangulatot erősíti, hogy a Magyar Vízilabda Szövetségnek köszönhetően különböző vízilabdás relikviák teszik még varázslatosabbá a teret. De nem feledkeztek meg az újrahasznosított anyagokról, vagy a kortárs magyar művészekről sem. Nagyon zöld, nagyon tudatos, nagyon Google.

google.jpg

asp_970px_googleir8.jpg

gugli.jpg

gug.jpg

gu.jpg

gug_i.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://ecolife.blog.hu/api/trackback/id/tr967184293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mc Master 2015.02.19. 11:36:06

Mindenki happy, mindenki mosolyog...és akkor kinézel az ablakon és azt a rohadt szürke panelt látod és eszedbe jut, hogy nem Amerikában vagy, hanem csak Pesten és nem amerikai fizetést kapsz, hanem bulgárt.
Unokatesóm kamiont vezet. Nemrég a főnöke lecserélte a gépparkot, ő is kapott egy új Volvót. Ezt is csak onnan tudtam meg, hogy pont otthon volt a vontatóval bepakolni a cuccait, amikor átugrottam hozzájuk. Mondom neki, de klassz, milyen szép egy ilyen új gép. Erre ő: jó volt a régi is, inkább fizetést emelne a főnök, minthogy cserlégeti háromévente a kocsikat. Na, lehet, hogy a magyar google dolgozó is így gondolja. Baxik ő a színekre, csak adják neki oda a kinti bér felét.
süti beállítások módosítása