A vizet igyuk, ne öblítésre használjuk
2015. augusztus 19. írta: .ecolife.

A vizet igyuk, ne öblítésre használjuk

Tudtad-e, hogy egy átlagos piszoár évente nagyjából 151 000 liter ivóvizet használ fel? Vagy hogy egy öblítéssel 4 liter ivóvizet engedünk le a lefolyón? Elég rosszul hangzik, de ezen ma már könnyen tudunk változtatni.

Az ecobug® ugyanis egy olyan kis szerkezet, amely jótékony baktériumok segítségével elemeire bontja a vizeletet, így az víz nélkül is gond (és szag) nélkül eltűnik, azaz ez egy 100%-ban természetes biológiai tisztítószer. Ezzel a módszerrel teljesen kihagyhatjuk a piszoárnál a vízhasználatot, ami több szempontból is előnyös: egy ökotudatos iroda, egy vendéglátó- vagy szórakozóhely például komoly költségeket spórolhat így, csökken a vízlábnyom, ami a környezet védelmét hivatott támogatni, ráadásul innovatív és pozitív üzenetet hordoz, ha ilyen környezetkímélő módszereket alkalmazunk még a mosdókban is.És ami jó hír még ezen felül is, az az, hogy a piszoár átépítés és komolyabb beruházás nélkül is „zöldíthető” az ecobuggal.

Az ecobug® dicséretét tovább folytathatjuk, ugyanis 2014-ben a stuttgarti INTERGASTRA innovációs nagydíját nyerte el.

A bejegyzés trackback címe:

https://ecolife.blog.hu/api/trackback/id/tr747719874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása