Modern fekhely házi kedvenceknek
2015. december 13. írta: Fazekas Fanny

Modern fekhely házi kedvenceknek

Akinek macskája van pontosan tudja milyen nehéz kényelmes, ugyanakkor mutatós fekhelyet találni. Erre a problémára kínál megoldást egy francia dizájnercég újdonsága. A tervezők csupa természetes anyagból álmodták meg a buborék kinézetű darabokat.

 

meyou.jpg

 

Aude Sanchez és Guillaume Gadenne együttműködésének gyümölcse, most a macska tulajdonosok otthonát varázsolhatja még harmonikusabbá. A designer páros olyan macska fekhelyeket tervezett, amik rendkívül elegáns megjelenéssel bírnak. A cég szerint, a kutatások azt mutatják, hogy a macskák számára – aki ragadozók – kell egy búvóhely, ahonnan figyelhetik környezetüket.

 

interview-with-meyou-paris-6.jpg

 

A Meyou Paris kollekciója bár csak 2016. márciusában kerül a piacra, már gyülekeznek a rajongók világszerte. A környezetbarát megoldásokra építő modern és stílusos búvóhely alkalmas lehet pihenésre, karom élesítésre és játékra is.

 

meyou1.jpg

 

meyou-----classy-furniture-for-your-cat-03.jpeg

 

meyou-paris-cat-furniture-designboom-14.jpg

 

Képek: www.meyou-paris.com 

A bejegyzés trackback címe:

https://ecolife.blog.hu/api/trackback/id/tr888153030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2015.12.15. 13:24:01

Ha a drága dizájnerek megkérdeztek volna pár macskatartót is, akkor nem készítettek volna ilyen förmedvényeket.

Mondjuk ez bíráló komment, kicsi az esély, hogy átjut a cenzori szűrőn.
süti beállítások módosítása