DiétABC, "mentes" élelmiszerek A-tól Z-ig!
2016. december 29. írta: Ecolife

DiétABC, "mentes" élelmiszerek A-tól Z-ig!

Az ételintoleranciával rendelkezők, diétázók, egészséges élelmiszerek után kutatók most figyeljenek, ha még eddig nem hallottak a DiétABC-ről, mert ez a sokrétű vállalkozás elhozhatja a megoldást számukra. Élelmiszerbolt, kávézó, étterem, táplálkozási tanácsadás, nagykereskedés - náluk ez mind együtt jár, így mindenki megtalálja a saját igényeinek megfelelő szolgáltatást.

dietaaa.jpg

Pálmai Gergely már több, mint 20 éve foglalkozik cateringgel, és a DiétABC megvalósításával már 7 éve fókuszál a különböző "mentes" élelmiszerek forgalmazására. Segítséget nyújt a mindennapokra az ételallergiával rendelkező vásárlói számára, hiszen széles termékpalettájuk által mindenki meglelheti náluk azt, amire szüksége van, legyen az egy gluténmentes péksütemény, egy gyors és egészséges ebéd, de akár táplálkozási tanácsadásért is fordulhatunk hozzájuk.dietabc-akcios-nap.jpg

Konyhájuk 100 százalékban gluténmentes, tehát teljes biztonsággal vásárolhatunk üzletükben - melyet egyébként webáruházukon keresztül is megtehetünk, még kényelmesebben. Több, mint 5000 "mentes"-termék, és 50 különféle glutént nem tartalmazó péksütemény közül választhatunk a DiétABC polcairól, de nagykereskedésük is elérhető, melynek segítségével termékeik elérhetőek már több vidéki városban is, viszonteladó partnereik közvetítésével.

 
Ezenkívül, a DiétaCafé cukrászda és kávézó kínálata is olyan süteményekből, tortákból és fagylaltokból áll, melyek beilleszthetőek a liszt-, laktóz- és tejfehérje érzékenyek, cukorbetegek étrendjébe, továbbá a kávékülönlegességeket is ennek megfelelően készítik el.


Önkiszolgáló éttermük, a Szederinda pedig ötvözi a hagyományos, házias ízeket tudatos, egészséges táplálkozással és új alapanyagok felhasználásával. Az étterem és a konyha kialakítása, valamint a hozzávalók is szakemberek által ellenőrzöttek, és természetesen kizárólag gluténmentes összetevőkből alakítják az étlapot, amely dietetikus és belgyógyász közreműködésével történik.


Kivétel nélkül, minden dolgozójuk alapszintű táplálkozástani képzésben részesül, így biztosak lehetünk a szakszerű kiszolgálásban, és teljes körű biztonságban érezhetjük magunkat az ételeket illetően.


A Szederinda konyhájában a vendéglátás szereplői is részt vehetnek elméleti és gyakorlati oktatásban, a speciális táplálkozási igények kielégítését segítve ezzel saját éttermükben. Ha azonban személyes táplálkozási tanácsadásra lenne szükségünk, úgy abban is segítségünkre lehet a DiétABC dietetikusa, Sereg Dóra.


A vállalkozás elkötelezett célja, hogy mind vásárlóik, vendégeik, és partnereik számára megfelelő szolgáltatást nyújtsanak az alapanyagoktól kezdve, a kész termékeken és ételeken át, a táplálkozási tanácsadásig, s mindezt egy helyen megvalósítva, a DiétABC-ben.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ecolife.blog.hu/api/trackback/id/tr1212084283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása