Kerti csapok 100% újrahasznosított alumíniumból!
2017. június 15. írta: Ecolife Magazin

Kerti csapok 100% újrahasznosított alumíniumból!

A Po-Fém Bt. egy 1985 óta üzemelő, családi tulajdonban lévő alumínium-öntöde, mely alumínium hulladék visszaolvasztásával és ötvözésével készült alapanyagot használ fel termékeihez. Új projektjük keretében igényes, időtálló kerti kutakat készítenek.img_7440.jpgA cég alapvető tevékenysége az alumíniumöntés. Az alapanyagként szolgáló alumíniumot tömbösítve vásárolják az éppen nekik megfelelő ötvözeti arányban. Ez az alapanyag 100%-ban újrahasznosított, hiszen alumínium hulladékok visszaolvasztásával és ötvözésével készül.

Az új projekt mellett főbb termékcsoportjaik közé tartoznak precíziós gépalkatrészek, utcatáblák, illetve bármely alumínium-öntvény gyártása - kis mennyiségben és sorozatgyártásban is. Egyedi öntvényeket készítenek.

A Po-Fém Bt. egyébként 1992-ben pályázatot nyert Budapest városától utcatábla öntésére, így a belváros összes utcatábláját ők készítették - természetesen újrahasznosított anyagból. 

Webáruházukat illetve Facebook-oldalukat itt tekintheted meg: www.kerticsap.pofem.huwww.facebook.com/kerticsapok

A bejegyzés trackback címe:

https://ecolife.blog.hu/api/trackback/id/tr6212598871

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása