Innovatív vízadagoló gépet fejlesztett ki a Q&C!
2017. október 14. írta: Ecolife Magazin

Innovatív vízadagoló gépet fejlesztett ki a Q&C!

A környezetbarát vízfogyasztási megoldásokat kínáló, magyarországi központú Q&C új hálózati vízadagoló gépe kiválóan alkalmas otthoni vagy kisebb irodai használatra. Az okos szerkezet, amely extrém kicsi méretéből adódóan a Nano nevet kapta, öt fő vízigényét képes biztosítani.

nano_office.jpg

A világ legkisebb hideg/forró víz funkcióval rendelkező gépe könnyen a konyhapultra illeszthető, de szükség esetén állványt is lehet majd hozzá kapni. Emellett a Nano lesz az első smart vízadagoló gép a piacon, hiszen wifi és bluetooth funkcióinak köszönhetően a gépek egy közös online felhőbe csatlakoznak majd. Lehetőség lesz távoli beállításra és felügyeletre, ha pedig szűrőcserére van szükség, vagy elvízkövesedik a gép, figyelmeztetést kapunk. Fogyasztási statisztikákat lehet majd nézni, vagy akár félautomata tisztítást is el lehet majd végezni a gépeken. Hétszer kevesebb áramot fogyaszt majd a gép, mint a jelenleg piacon lévő vízadagoló gépek az új átfolyós fűtőrendszere és öntanuló energiatakarékos beállításai miatt. 

nano_kitchen2.jpg

A Nano további hosszú listányi újítást és innovatív technológiát kapott. A gép weboldala elkészült, amelyet itt lehet megtekinteni - egyelőre még csak angol nyelven: https://www.qcwatercoolers.com

A szériagyártás megkezdését 2018 közepére tervezik. A termékeket Magyarországon, a cég gödöllői üzemében gyártják majd. Várhatóan novemberben közösségi finanszírozás alapú előrendelési kampányt indít a cég, ahol egy hónapon keresztül kedvezményesen lehet elővásárlást leadni a Nano gépre. Feliratkozásra már most is lehetőség van a fenti oldalon keresztül.

A bejegyzés trackback címe:

https://ecolife.blog.hu/api/trackback/id/tr3812974678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása