Classic Flame - Környezetbarát, gazdaságos, biztonságos
2017. november 21. írta: Ecolife Magazin

Classic Flame - Környezetbarát, gazdaságos, biztonságos

A Classic Flame márka a Twin-Star International Inc. U.S.A.-hoz tartozik, amelyet Magyarországon a Classic Flame Kft. Képvisel.

Célunk, hogy a nagy figyelemmel és gondosan készített innovatív tervezésű elektromos kandallóink által vásárlóink otthonát gazdagabbá és szebbé tegyük. Termékeink gyártásához a legújabb technológiákat alkalmazzuk.

23iiu42fgl-room.jpg

Egy elektromos kandallónak számos előnye van, leginkább azok számára akik élvezni szeretnék a kandalló nyújtotta kényelmet, meleget és hangulatot különösebb  energiabefektetés nélkül. Az általunk alkalmazott új 3D-s Led technológiának köszönhetően a kép ma már annyira valósághű, hogy észre sem lehet venni hogy a lángok nem igaziak. Akárcsak egy hagyományos kandallónak, ennek is lehet fa burkolata, de számtalan más modern kivitelezés is létezik, hogy minden szempontból alkalmazkodni tudjon a lakás stílusához.

Az infravörös kvarc fűtőelemek pedig képesek egy akár 92,9 négyzetméteres terület befűtésére. A hagyományos fűtőtestektől eltérően az infravörös fűtőelemek a tárgyakat is felmelegítik a helyiségben, nemcsak a levegőt, tehát ha kikapcsolja a fűtést, a tárgyak melegek maradnak. Ez lehetővé teszi, hogy a meleg sokkal tartósabb legyen, mint a hagyományos fűtési módszerekkel.

Mindezek mellett egyik legnagyobb előnye, hogy használatával semmilyen káros égési melléktermék nem keletkezik, így nem igényel tisztítást és nem kell hozzá kémény sem, ezen kívül környezetbarát. Az infravörös technológiának köszönhetően egészségesebb hőt termel, mivel fűtés közben nem szárítja a levegőt hanem megőrzi annak természetes oxigén- és nedvességtartalmát.

A beépített termosztátos szabályozás miatt energiatakarékosan és gazdaságosan üzemeltethetők. Kezelésük egyszerű, működésük biztonságos.

Minden elektromos kandallónk el van látva egy szabadalmaztatott Safer Sensor ™ tűzvédelmi technológiával, amely jelzi a felhasználónak, ha a fűtőelem akadályozva van, és automatikusan kikapcsol, hogy megelőzze az esetleges károkat.  

Honlapunkon, a www.classicflame.hu oldalon, még többet megtudhat termékeinkről, sőt akár meg is vásárolhatja azokat.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ecolife.blog.hu/api/trackback/id/tr4313345227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása