Y generációs zöld forradalom az irodákban
2018. május 27. írta: Ecolife Magazin

Y generációs zöld forradalom az irodákban

Az Y-generáció egy évtizede átalakítja a munka világát, olyan új attitűdökkel, szembeötlő jellemzőkkel, melyek az előző generációkat sem hagyják hidegen: vagy utálják vagy csodálják őket.

office-millennials-fi-816x427.png

Nem titok, hogy a fenntarthatóság kérdése a legfontosabb helyet foglalja mára el a legtöbb iroda megtervezésében világszerte. Lord Norman Foster angol építész és formatervező a trend terjedését erősen összekapcsolja az Y-generáció elvárásaival. Kutatásai is bizonyítják, hogy ennek a munkavállalói csoportnak mára már más igényei vannak egy munkahellyel kapcsolatban, mint az őket megelőző generációknak Választásukat, hogy egy helyen szívesen dolgoznak-e meghatározzák a munkahely által nyújtott életminőséget javító kiegészítő lehetőségek, az iroda alapfelszereltsége, és nem utolsó sorban a munkahely környezettudatosság terén alkalmazott megoldásai, tehát az, hogy mennyire zöldek a tervezésben és kivitelezésben.

1200_797.jpg

 

„A jövő nemzedékei sokkal érzékenyebbek azon kérdésekre, hogy a potenciális munkahelynek milyen megoldásai vannak vagy lesznek a klímaváltozás csökkentésére” – teszi hozzá Foster.

 

918_531.jpg

 

A Pixel Facade látványterve a ’ Tervezze meg az új generáció épületét’ 2018-as, Next- Generation Workspaces Design versenyen.


pixel_facade-e1526667633929.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ecolife.blog.hu/api/trackback/id/tr6314005552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása