Akik mutatják a helyes irányt - Fenntartható jövőért díj 2019
2019. július 04. írta: Ecolife Magazin

Akik mutatják a helyes irányt - Fenntartható jövőért díj 2019

A BCSDH (Magyarországi Üzleti Tanács a Fenntartható Fejlődésért) ismét várja a pályázatokat az általa alapított, Fenntartható jövőért díjra, melynek célja, hogy elismerje a Fenntartható Fejlődési Célok elérése érdekében végzett kiemelkedő vállalati és vezetői teljesítményt.

workplace-1245776_960_720.jpg

A komplex szemléletű díjat az alábbi 3 kategóriában hirdetik meg

 

1. Vezető nő

Kérjük, jelöljön egy olyan kiemelkedő, női vezetőt munkatársai közül, aki hozzájárul a Fenntartható Fejlődési Célok (SDGk) valamelyikének eléréséhez. A jelölési adatlap itt található.

2. Változásvezető

Amennyiben ismer olyan vállalatvezetőt, felső vezetőt, aki innovatív és kiemelkedő módon tett azért, hogy az üzleti világ jelentősen hozzájáruljon a fenntarthatósági kihívások megoldásához, akkor várják jelölését a Változásvezető díjra. Jelölni a ezen linken lehet.

3. Üzleti megoldás

Innovatív, a szokásos üzletmeneten túlmutató üzleti megoldásokat várunk, amelyek kiterjesztésével a vállalati szektor jelentősen hozzájárulhat az Action 2020 Magyarország és a Fenntartható Fejlődési Célok teljesítéséhez. A pályázati anyag a következő linken érhető el.

 supervisory_vegleges.png

A jelölések és a pályázat benyújtásának határideje 2019. július 31.

A beérkezett pályázatokat szakmai zsűri bírálja el, amelynek tagjai:

  • Bartus Gábor az NFFT elnöke;
  • Márta Irén a BCSDH igazgatója;
  • Krizsó Szilvia, médiaszakember;
  • Salgó István az ING volt vezérigazgatója,
  • Ürge-Vorsatz Diána, CEU professzora, a Nobel-békedíjas IPCC munkacsoportjának alelnöke,

A zsűri tagjai a jelölteket egymástól függetlenül, önállóan értékelik. Az egyéni értékelő lapok alapján a BCSDH összesíti a pontokat az egyes pályázatokra vonatkozóan, majd ezt az eredmény eljuttatja a zsűri minden egyes tagjának. A zsűri az összesített pontok alapján állítja össze a döntőbe jutott pályázatokat, amelyek közül egy közös egyeztetés során választja ki a díjazottakat.

További információ: http://bcsdh.hu/fenntarthato-jovoert-dij/

A díjak átadására a BCSDH 2019. október 10-i üzleti ebédjén kerül sor.

Kérjük, csatlakozzon a BCSDH kezdeményezéséhez és ragadjuk meg együtt a lehetőséget arra, hogy elismerjük a Fenntartható Fejlődési Célok megvalósításán fáradozó vezetőket és üzleti megoldásokat!

A bejegyzés trackback címe:

https://ecolife.blog.hu/api/trackback/id/tr1614925388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása