Zéró emissziós utazásra invitálja Pamkutyáékat a Budapest Bank
2019. július 05. írta: Ecolife Magazin

Zéró emissziós utazásra invitálja Pamkutyáékat a Budapest Bank

A tavalyi kalandhoz hasonlóan idén is csak telefonnal fizethet a vlogger páros

A tavalyi marokkói készpénzmentes kaland után ezúttal Izlandra hívja Pamkutyáékat a Budapest Bank. A népszerű, többszörösen díjnyertes videósorozat idén új kihívással bővül: amellett, hogy kizárólag mobiltelefonnal fizethet a youtuber páros, szén-dioxid-kibocsátásukat is le kell nullázniuk utazásuk során.

A nagy sikerre való tekintettel idén is kalandra hívja a népszerű vloggereket a Budapest Bank. Tavaly Pamkutyáéknak Marokkóból kellett hazajutniuk úgy, hogy kizárólag útlevelük és mobiltelefonjuk volt náluk, amit fizetőeszközként használhattak. A Hazajutni Afrikából címre keresztelt videósorozat első, második és harmadik részében különleges kalandokba keverednek a fiúk, a Marrakesh és Budapest közötti úton. A videók sikerét a több mint kétmilliós organikus elérés, és az olyan szakmai elismerések mutatják, mint a Content+Marketing Award fődíja.
pamkutya.jpg

Az idei kihívásban ezúttal a környezeti fenntarthatóságon lesz a hangsúly, ahol szén-dioxid kibocsátása nélkül kell boldogulnia a youtubereknek. Izland élen jár a fenntarthatóságban, az ország már átállt a teljesen megújuló áramtermelésre, ezért esett a választás az Észak-európai országra. Az egyhetes utazás során Pamkutyáék elektromos autót használnak majd, amit a felszerelésükkel együtt napelemmel, illetve szél- és vízgenerátorral töltenek, hogy ezzel bemutassák a megújuló energiaforrások teljes tárházát. Az út során a vloggerek az ország legérdekesebb helyszíneit járják be: gejzíreket, gleccsereket és vízeséseket. A kaland során idén sem használnak készpénzt és bankkártyát a fiúk, kizárólag mobiltelefonjukkal fizethetnek majd.

Idén elhatároztuk, hogy csökkentjük ökológiai lábnyomunkat, illetve ügyfeleinket is erre biztatjuk. A környezetvédelem fontosságára szeretnénk felhívni a figyelmet Pamkutyáékkal is. Arra kértük őket, mutassák be, hogyan lehet alacsony ökológiai lábnyommal élni. A fiúk az utazás során maguk is kipróbálják, megtapasztalják azokat a módszereket, amelyekkel hatékonyan csökkenthető a környezetünkre gyakorolt negatív hatás.

– mondta el Tengerdi Laura, a Budapest Bank marketingkommunikációs és ügyfélélmény vezetője.

pamizland.jpg

„A Budapest Bankkal való közös út ismét egy nagyszerű lehetőséget jelent számunkra, hiszen a környezet védelme ma mindenkinek érdeke és feladata is. Kíváncsian várjuk, hogy milyen új módszereket ismerhetünk meg, és mit tudunk hazahozni a mindennapokba. Egyébként azért a magunk módján mi is elkezdtünk tenni a környezetvédelemért: szelektíven gyűjtjük a szemetet, és amikor lehet, közösségi, elektromos járművekkel járunk” – tette hozzá a vlogger páros.

Az utazásra június 29-én indultak Pamkutyáék, és egészen július 6-ig lesznek Izlandon. A kalandról szóló videók várhatóan július végén jelennek meg Pamkutyáék Youtube oldalán.

A bejegyzés trackback címe:

https://ecolife.blog.hu/api/trackback/id/tr7714927294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása