Boldog karácsonyt kívánunk minden kedves olvasónknak!
2019. december 26. írta: Ecolife Magazin

Boldog karácsonyt kívánunk minden kedves olvasónknak!

Így dolgozik az Ecolife Magazin a saját fenntarthatóságáért

Már javában benne vagyunk a karácsonyi ünnepi időszakban. Reméljük, hogy többen megfontoltátok és megfogadtátok az ünnepek előtt összegyűjtött tippjeinket, és idén már egy, a környezetünk és éghajlatunk számára is kíméletesebb ünneppel készültetek. Nem azért, hogy elrontsátok a család másik felének az ünnepét, hanem hogy mindannyian bőségben és biztonságban tudjunk évtizedek múlva is ünnepelni.

ecolife_logo_(1).png

Az Ecolife Magazin célja, hogy hírt adjon a fenntarthatóság, a környezet- és éghajlatvédelem és a zöld üzleti megoldások világából. Mindannyiunk elemi érdeke, hogy életünket és az egész világgazdaságot egy fenntarthatóbb, kíméletesebb, a földi erőforrásokra jobban ügyelő módon működtessük. Nem csupán azért, hogy ne növeljük tovább a környezeti-éghajlati válság kockázatát, hanem egyre több és több tanulmány bizonyítja be, hogy ezekkel a zöld megoldásokkal egyébként is mindenkinek javulna az életminősége a Földön.

Tudjuk azonban, hogy ahogy puszta létezésünknek, úgy működésünknek és ökológiai- és karbonlábnyoma van. Azon kívül, hogy mi is törekszünk arra, hogy részesei legyünk annak a változásnak, amiről beszélünk, más módon is szeretnénk kíméletesebbé tenni munkánkat és létezésünket.

img_3803.PNG

Utazásainkból fakadó üvegházhatású-gázkibocsátásunkat az ENSZ Éghajlatváltozási Keretegyezménye (UNFCC) által hitelesített oldalon keresztül megvásárolt karbonsemlegesítési kreditekkel próbáltuk kompenzálni. Itt azonban nem álltunk meg, ugyanis tudjuk, hogy egy globális probléma leküzdéséhez lokális, helyi cselekvés is szükséges.

img_9074.jpeg

Csatlakozva a 10 millió fa mozgalomhoz, részt vettünk a mozgalom őszi érdi faültetésén, továbbá az Ecolife Magazint is működtető alapítvány elnöke a csaknem 20 éve működő Érdi Környezetvédő és Városszépítő Egyesület elnöke is egyben.

img_9093.jpeg

Tudjuk, hogy mindig van hova tovább fejlődnünk, és hogy minden nap meg lehet tenni valamivel többet, hogy Földünk mindannyiunk számára élhetőbb, fenntarthatóbb és zöldebb legyen. Ezért dolgozunk mi is, és erre biztatjuk minden olvasónkat, hogy tartsanak velünk ezen az úton.

Kellemes ünnepeket és boldog új évet kívánunk minden olvasónknak!

Köszönjük, hogy 2019-ben is követtetek és olvastatok minket!

Reméljük, hogy 2020-ban is velünk maradtok!

Ecolife Magazin szerkesztőség

A bejegyzés trackback címe:

https://ecolife.blog.hu/api/trackback/id/tr3715366778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása