Üzleti Etikus Cégek Fóruma - június 4-én
2015. június 01. írta: .ecolife.

Üzleti Etikus Cégek Fóruma - június 4-én

Elfogadható-e még az az érv, hogy az etikus üzleti magatartás nem kifizetődő? Egyáltalán hosszú távon melyik a nyerő: tisztességtelen, önző profithajhászás, vagy a tisztességes, emberi, etikus üzletvitel? Van-e különbség a multinacionális és a családi kis-, középvállalkozások etikai értékrendje között? Lehet-e tudatosan beépíteni a tisztességes emberi értékrendeket a cégbe vagy ez csak a vezetők és az ott dolgozó emberek magukkal hozott magas emberi moralitásán múlik?

Évente egyszer összegyűlnek az üzleti etikus cégek vezetői, valamint a társadalom és az üzleti élet képviselői, hogy az etikus üzlet kérdéseit megvitassák és mások számára is elgondolkodtató, a széles körű megértést segítő válaszokat adjanak.

ed0a74d0eab4b2320ee3d904b5c1ca0f_w600.jpg

Időpont: 2015. június 04. 12.30-tól
Helyszín: Budapest, Hotel President (V. ker. Hold utca 3-5.)

Részvételi díj: 10.000.- Ft + Áfa/fő

Részletes program és regisztráció: http://www.piacesprofit.hu/konferenciakozpont/uzleti-etikus-cegek-foruma-3/

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ecolife.blog.hu/api/trackback/id/tr377513548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása