Ma startol a Fjällräven Vándortúra
2015. augusztus 18. írta: .ecolife.

Ma startol a Fjällräven Vándortúra

5 nap - 113 km - 2015. augusztus 18- 22.

A Fjällräven Vándortúra egy 5 napon át tartó 113 km-es nomád élménytúra, Aggtelektől Felsőtárkányig. A szervezők a túra megszervezésével a vándortúrázás hagyományait szeretnék újjáéleszteni Magyarországon, hiszen minden pillanat, amit az ember a természettel és egyúttal önmagával tölthet, igazi ajándék. 

Három évvel ezelőtt a szerkesztőségünk is részt vett a Vándortúra mintájául szolgáló Fjällräven Classicon, ami az Északi-sarkkörön túl haladt, 5 napon át, több mint 100 km-en.

Csatlakozzatok minél többen (bár a résztvevők létszáma maximum 200 fő lehet), mert most egy természetimádó csapat társaságában barangolhatod be hazánk meseszép, védett tájait, egy felkészült és lelkes szervezőcsapat, az Equinox Trekking Club támogatásával.

Túraútvonal:

A jelentkezés feltételei itt olvashatók.

A bejegyzés trackback címe:

https://ecolife.blog.hu/api/trackback/id/tr497715242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása