Vespa robogók újrahasznosítva!
2016. március 23. írta: Jachimek Anett

Vespa robogók újrahasznosítva!

Bontott Vespa robogók alkatrészeiből hozták létre ezeket a hihetetlen székeket. Mindegyik forgószék egyedi, akárcsak az olasz márka kétkerekűi.

A jövő az elektromos motorkerékpároké, de ez nem jelenti azt, hogy a régi vagy feleslegessé vált darabok ne lennének hasznosak. A Vespa kitalált egy ötletes megoldást, mely egyszerre környezetbarát és szemet gyönyörködtető.

Egy spanyol dizájn stúdió, a Bel & Bel eszelte ki ezt a kreatív megoldást: stílusos ereklyéket varázsolt a robogók alkatrészeiből. A forgószékek formáját egyértelműen a Vespák domborulatai inspriálták, melyek kényelmes kagylóbelsőt kaptak.

A legendás olasz robogó 80-as évekbeli formavilága keveredik a modern és letisztult dizájnnal. A Scooter-szék egy számozott sorozat, melynek minden darabja egyedi és kézzel készített.

Képek: belybel

A bejegyzés trackback címe:

https://ecolife.blog.hu/api/trackback/id/tr98521024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása