24 Hours of Reality: globális klímanap az interneten
2017. december 04. írta: Ecolife Magazin

24 Hours of Reality: globális klímanap az interneten

A Climate Reality Project európai idő szerint december 5-én tartja hagyományos globális internetes közvetítését 24 Hours of Reality címmel, melynek középpontjában a klímaváltozás áll.

maxresdefault_1.jpg

A klímamozgalom fontos mérföldkőhöz érkezett. A 2016-ban életbelépett Párizsi klímavédelmi egyezmény óriási lehetőség arra, hogy leküzdjük korunk egyik legégetőbb globális kihívását, a klímaváltozást. Azonban továbbra is kérdéses, hogy a klímaegyezmény önkéntes vállalásait hogyan teljesítik az egyes nemzetek, és milyen további vállalásokra hajlandók a globális felmelegedés legfeljebb 2 Celsius-fok, de lehetőség szerint 1,5 Celsius-fok alatt tartására.

Az Al Gore (korábbi alelnök, Egyesült Államok) által alapított nemzetközi civil szervezet, a Climate Reality Project célja, hogy felgyorsítsa a pozitív folyamatokat a társadalom széles rétegeinek elérése révén.

December 5-én a közvetítés körbejárja földünket. Az izgalmas interaktív program meghívott vendégei között olyan nevek találhatók, mint Belinda Carlise, Sheryl Crow, Jean-Michel Jarre, Annie Lennox, The Killers. Természetesen a civil szféra, a nemzetközi szervezetek képviselői továbbá politikusok is részt vesznek az egész napos programban. További részletek a www.24hoursofreality.org oldalon érhetők el

 december 5-én nulla órakor kezdődő angol nyelvű közvetítés hazai médiapartnere az ECOLIFE magazin, a közvetítés a www.facebook.com/ecolifemagazin/ követhető figyelemmel.

Fotó: The Daily Coversation/YouTube

A bejegyzés trackback címe:

https://ecolife.blog.hu/api/trackback/id/tr2713430333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása