Közép-Európai döntőben a KAPTÁR!
2018. október 09. írta: Ecolife Magazin

Közép-Európai döntőben a KAPTÁR!

A Global Startup Award (GSA), azaz a startupok világméretű megméretésének regionális, közép-európai döntőjében (Varsó, október 24.) a KAPTÁR közösségi iroda képviselheti majd hazánkat, miután a verseny magyarországi elődöntőjében elnyerte a kategória legjobbjának járó Central European Startup Award (CESA) díjat.

dij.jpg
A zsűri indokolása szerint a KAPTÁR közösségi iroda azzal érdemelte ki a kategória legrangosabb elismerését, hogy szolgáltatásaival és környezetével olyan közeget teremt a startupoknak, amely támogatja a fejlődésüket és innovációjukat. A díjátadón két új munkatárs, Kecskés D. Ágnes és Kardos Bálint képviselte a KAPTÁRt.

kaptar_kep_1.jpg
A magyar alapítású és tulajdonú KAPTÁR közösségi irodának nem ez az első rangos elismerése. Idén tavasszal a világ legnagyobb, több mint 5000 közösségi irodát tömörítő szervezete, a Coworker szavazásán a magyar és külföldi coworkerek, freelancerek valamint digitális nomádok ugyancsak a KAPTÁRt választották Budapest legjobb közösségi irodájának.

kaptar_kep_2.jpg
2016-ben pedig a Forbes magazin amerikai kiadásának, szintén a Coworkerrel közös szavazásán választották be a világ 10 legjobb coworking irodája közé, méghozzá az előkelő 5. helyen.

dijatado_2.jpg

dijatado.jpeg

A bejegyzés trackback címe:

https://ecolife.blog.hu/api/trackback/id/tr414291029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása