A bolygó és önmaguk egészségéért táncoltak a Föld napját ünnepelve
2021. április 23. írta: Ecolife Magazin

A bolygó és önmaguk egészségéért táncoltak a Föld napját ünnepelve

A ReconnAction csapatának szervezésében elkészült az első Nemzetközi Online Tánc Flashmob összeszerkesztett videója, azokból a videókból, amiket az egy hónapos akció alatt érkeztek be hozzájuk.

  • közel 50 videó
  • 80 perc tánc
  • több, mint 100 
  • 3 táncegyüttes
  • 7 ország - Argentína, Spanyolország (Mallorca), Kolumbia, Egyesült Arab Emírségek (Dubai), Olaszország (Milánó), Finnország, Magyarország

A ReconnAction csapatának célja a tánc bevonásával, felhívni mások figyelmét is a klímavédelem fontosságára, tenni egymásért és a bolygóért, tenni a természetért, otthonunkért a Földért. Tenni egy tánccal, mely kifejezi, hogy fontos számunkra a békés és fenntartható együttélés egymással és a Földdel. Már rég eljött az a pont, amikor szüksége van Földünknek és a jövő generációinak a MI segítségünkre. Ők egy közös tánccal kezdték, Michael Jackson, Heal the world című számára!

a87f32ec-e20f-4c9b-b78a-f1a9446db18f.png

A koreográfiát Varga Csenge Boglárka, énekes-táncos színész, a Budapesti Operettszínház tagja állította össze Keresztes-Bolla Anitával, aki a Flashmob megálmodója és koordinátora, mentálhigiénés szakember, klímanagykövet.

Köszönjük mindenkinek a részvételt! Tetszett a videó? Netán felismerted benne magadat? Lájkold, oszd meg, hogy az egész világ láthassa és inspirálódhasson!

Legközelebbi akcióikkal Facebook oldalukon, a ReconnAction Facebook oldalán és a ReconnAction Youtube csatornáján találkozhattok!

A bejegyzés trackback címe:

https://ecolife.blog.hu/api/trackback/id/tr7016510384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása